متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


به   نام آفر یننده ی  رنگ ها       

 

 

وقتی از رنگها صحبت میشه نا خود آگاه تصویری از ترکیب چند رنگ به ذهنمون میاد و انرژی میگیریم. در واقع هرکدوم از رنگها حسی رو به ما منتقل میکنن و تاثیری رو روی ما میذارن.

 

رنگ

 

رنگ

از نظر روانشناسی و خواص روانی رنگها چهار رنگ اصلی وجود داره. قرمز، آبی، زرد و سبز که به ترتیب به بدن، ذهن، احساسات و تعادل بین سه رنگ دیگه مربوطه. در این مطلب میخوایم خواص روانی رنگها رو بررسی کنیم که چهار رنگ اصلیش به شرح زیره:

 

 

روانشناسی رنگ قرمز

قرمز یک رنگ فیزیکی هست. خواص روانی مثبت این رنگ شجاعت فیزیکی، قدرت، گرما، انرژی، ایجاد حس مبارزه ، تحریک، مردانگی و هیجان هست.
خواص روانی منفی قرمز هم ایجاد بی اعتنایی، پرخاشگری، تاثیر بصری، فشار و تحریک اعصاب هست.

رنگ قرمز

 

رنگ قرمز

این رنگ بلندترین طول موج رو داره و تحریک کننده اس.قرمز رنگی قدرتمنده اگرچه این قدرت از لحاظ فنی قابل مشاهده نیست. این رنگ این ویژگی رو داره که نزدیکتر از اون چیزی که هست به نظر بیاد و توجه مارو در اول به خودش جلب میکنه. برای همین هم هست که در چراغهای راهنمایی کل دنیا از این رنگ استفاده میشه. اثر این رنگ کاملا فیزیکی هست. تحریکمون میکنه و ضربان قلبمون رو بالا میبره و این تصور رو برامون به وجود میاره که زمان سریعتر داره میگذره.این رنگ تحریک کننده، پر جنب و جوش و بسیار دوستانه ست.

 

 

روانشناسی رنگ آبی

آبی یک رنگ معنوی است. خواص روانی مثبت این رنگ ایجاد اعتماد، بهره وری، آرامش، وظیفه، ارتباط، منطق، انعکاس و آرامش و همچنین خنکی هست.
و خواص روانی منفی این رنگ ایجاد سردی، فقدان احساسات و کسلی هست.

رنگ آبی

 

رنگ آبی

آبی رنگی از ذهن بوده و اساسا رنگی تسکین دهنده ست و به جای اینکه مثل رنگ قرمز روی ما تاثیر فیزیکی بذاره روی ذهنمون تاثیر میذاره. آبی پررنگ محرک تفکر روشنه و آبی کمرنگ باعث آرامش ذهن میشه و به سکوت دعوت میکته. اشیاء آبی مثل قرمز نزدیکتر به نظر نمیرسند .بارها و بارها در پژوهش ها رنگ آبی، رنگ مورد علاقه در جهان بوده ولی با این حال، می شه این رنگ رو به عنوان های سرد، کسل کننده و غیر دوستانه قابل درک است.

 

روانشناسی رنگ زرد

زرد یک رنگ عاطفی هست. خواص روانی مثبت این رنگ رو میشه خوش بینی، اعتماد به نفس، برونگرایی، قدرت عاطفی، دوستی و خلاقیت بیان کرد.
خواص روانی منفیش هم بی خردی، ترس، شکنندگی عاطفی، افسردگی، اضطراب و درون کشی هست.

 

رنگ زرد

 

رنگ زرد

طول موج زرد نسبتا طولانیه و اساسا رنگی تحریک کننده ست. البته تحریک کننده عاطفیه و از لحاظ روانی قویترین رنگه. زرد واقعی روحیه و اعتماد به نفس ما رو بالا میبره. در واقع زرد رنگی از اعتماد به نفس و خوش بینی هست و استفاده بیش از حدش یا استفاده تنالیته اشتباه این رنگ در ارتباط با تونالیته های دیگه در یک مجموعه رنگ می تونه اثر عکس داشته باشه و اعتماد به نفس رو کاهش بده یا باعث افزایش ترس و اضطراب بشه. استفاده ما از زرد بهتره کم و سطحی باشه.


روانشناسی رنگ سبز

سبز رنگ تعادل هست. خواص مثبت روانشناسیش هارمونی، تعادل، رفع خستگی، عشق جهانی، استراحت، ترمیم، اطمینان، آگاهی های محیطی و صلح هست.
و خواص روانی منفییش کسالت و رکود هست.

رنگ سبز

رنگ سبز

وقتی رنگ سبز در مقابل چشم باشه دیگه احتیاجی به تعادل و تنظیم چیزهای دیگر نداره.، بنابراین پر از آسایش هست. وجود این رنگ در مرکز طیفها باعث ایجاد تعادلش میشه . مفهومی که از رنگ سبز برای مردم مهمتر هست اینه که جهان اطرافمون حاوی مقدار زیادی سبز هست و این نشون میده با وجود آب و کمی خطر قحطی این رنگ به ما اطمینان میده. با نگرش منفی این رنگ می تونه رکود رو نشون بده و نادرست استفاده بشه.

 

خیلی ممنون از اینکه وقت ارزشمندتون رو گذاشتید به پای بلاگم و خوندینش :)

 

با تشکر

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


aniss
ارسال پاسخ

MYRA_AMIR :
جالب و عالی
مرسی{67}

تشکر


aniss
ارسال پاسخ

Amineh :
مرسی عالی عالی بودش

ممنون خواهری از اومدنتون

MYRA_AMIR
ارسال پاسخ

جالب و عالی
مرسی

─═ह☞ԹՊiՌՅԽ☜ह═─
ارسال پاسخ

مرسی عالی عالی بودش

aniss
ارسال پاسخ

sabaa :
ممنون.برای درمان های جسمی و روحی از این انرژی رنگ ها میشه بهره برد:)
کاملا هم علمی و تجربه و اثبات شده است:)

ممنون خانم روان شناس:-*

خیلی ممنون استاد

صبا
ارسال پاسخ

ممنون.برای درمان های جسمی و روحی از این انرژی رنگ ها میشه بهره برد
کاملا هم علمی و تجربه و اثبات شده است

ممنون خانم روان شناس

aniss
ارسال پاسخ

SAHARAZAD :
تشکر
{like}

سپاس

AZAD
ارسال پاسخ

تشکر

aniss
ارسال پاسخ

darya20 :
جالب بود ممنون

{67}

تشکر

aniss
ارسال پاسخ

negar2500 :
مرسی انیس جون{69}

مرسی شما هم باشه

aniss
ارسال پاسخ

Hamid_hq :
ممنون، جالب بود {67}

ممنون که اومدین

darya20
ارسال پاسخ

جالب بود ممنون


negar2500
ارسال پاسخ

مرسی انیس جون

Hamid_hq
ارسال پاسخ

ممنون، جالب بود