بلاگ كاربران

  • عنوان خبر :

    جوشانده

  • تعداد نظرات : 6
  • ارسال شده در : ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
  • نمايش ها : 378

در دل سرما هیچ چیز به اندازه‌ی نوشیدن یک فنجان جوشانده و دم جوش گرم لذت بخش نیست.
جوشانده‌ها خوش طعم و تقویت کننده‌اند و از آنجایی که کافئین ندارند برای سلامتی بسیار مفید هستند.
این جوشانده ها قدرت درمانی نیز دارند اگر شما هم بد خوابی دارید، دچار حالت تهوع، نفخ یا مشکلات دیگر هستید به سراغ یک فنجان جوشانده بروید.
این جوشانده‌های متنوع همچنین سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند.

جوشانده چیست؟
جوشانده همان نوشیدنی خوش طعمی است که از جوشیدن برگ، دانه، ریشه یا برگ یک گیاه در آب داغ به دست می‌آید. جوشانده‌ها حاوی تمام خواص گیاه مورد نظر هستند و مصرف آن‌ها ساده است. جوشانده‌ها مزیت زیادی نسبت به قرص‌ها و مکمل‌ها دارند. اول این که جزو مایعات محسوب می‌شوند و آب بدنتان را تأمین می‌کنند. دوم این که می‌توانید آن را با اطرافیانتان تقسیم کنید. یعنی می‌توانید کنار هم بنشینید، گپی بزنید و یک فنجان جوشانده میل کنید. سوم این که جوشانده ها خوش طعم و در عین حال خوش عطر هستند و همین که اسم دارو رویشان نیست کلی به آدم آرامش می‌دهند. زمانی که جوشانده درست می‌کنید در ظرف را بگذارید تا عطر آن از بین نرود.

توصیه می‌کنیم موقع خرید گیاه برای تهیه‌ی جوشانده حتماً از جاهای معتبر خرید کنید. کیفیت این گیاهان مهم است. اگر می‌خواهید از جوشانده‌ی مورد نظر استفاده‌ی دارویی بکنید حواستان باشد که به گیاه افشره‌های خوراکی یا طعم دهنده‌های مختلف اضافه نشده باشد. برای استفاده‌ی حداکثری از خواص جوشانده بگذارید که گیاه مورد نظر به اندازه‌ی کافی یعنی حداقل 10 تا 15 دقیقه بجوشد تا تمام خواص گیاه آزاد شود.
غذا خوردن باعث می‌شود که بدن ترکیبات و مواد لازم برای ساخت بافت‌ها و تولید هورمون‌ها را کسب کند. با نوشیدن یک فنجان جوشانده در روز می‌توانید تغییرات مثبتی در خلق و خو و وضعیت پوستتان ایجاد کنید و در عین حال انرژی و حس طراوت و شادابیتان را بالا ببرید.

نعناع فلفلی
متخصصان حوزه‌ی طب سنتی مصرف نعناع فلفلی را برای رفع مشکلاتی از قبیل گاز معده، نفخ و تسکین اسپاسم های عضلانی توصیه می‌کنند.
اگر حالت تهوع دارید (حالت تهوع بدون استفراغ) این گیاه به دردتان می‌خورد. علاوه بر این نعناع بدن را گرم می‌کند و عرق آن را در می‌آورد.
حواستان باشد اگر دچار سوءهاضمه یا آفتاب‌زدگی شده‌اید از مصرف نعناع فلفلی بپرهیزید

زنجبیل
این گیاه برای هضم غذا خوب است و در صورت حالت تهوع یا استفراغ و برای زمان‌هایی که دچار ماشین گرفتگی می‌شوید مفید است. به مدت 10 تا 15 دقیقه یک تکه زنجبیل تازه را بجوشانید. اگر سرما خورده‌اید مقداری آب لیموترش تازه و عسل هم به آن اضافه کنید. اگر دچار لرز شده‌اید می‌توانید با پودر زنجبیل نیز جوشانده تهیه و مصرف کنید.

بابونه
جوشانده‌ی گل‌های بابونه یک نوشیدنی آرام بخش و مُسکن است که خواب راحتی برای شما به ارمغان می‌آورد. اگر بعد از صرف غذا جوشانده‌ی بابونه میل کنید هضم غذا راحت‌تر می‌شود.

متخصصان گیاه بابونه را برای تسکین سرفه، برونشیت، سرماخوردگی یا تب توصیه می‌کنند. اگر در دهانتان التهاب دارید با جوشانده‌ی بابونه قرقره کنید.

گیاه ملیسا یا همان بادرنجبویه
ملیسا نام علمی بادرنجبویه است. ملیسا یک واژه‌ی یونانی و به معنای زنبور می‌باشد. زنبورهای عسل به این گیاه علاقه‌ی ویژه‌ای دارند. بادرنجبویه خلق و خوی شما را بهتر می‌کند. اگر شما هم با رسیدن فصل سرما و با ابری شدن هوا دچار افسردگی فصلی می‌شوید این گیاه به دردتان می‌خورد. از این گذشته بادرنجبویه تمرکز افراد را هم بالا می‌برد. کودکان نیز می‌توانند از این گیاه استفاده کنند. اگر می‌بینید فرزندتان کابوس می‌بیند و می‌ترسد قبل از خواب به او جوشانده‌ی بادرنجبویه بدهید. می‌توانید این جوشانده را با افزودن آب لیموترش یا شربت افرا مصرف کنید

قاصدک
جوشانده‌ی گیاه قاصدک کبد را تمیز می‌کند. این گیاه به کبد و در واقع به بهبود عملکرد کبد کمک می‌کند.
با مصرف جوشانده‌ی قاصدک به تولید صفرا یاری می‌رسانید. صفرا در روند گوارش و هضم غذا شرکت می‌کند.

نسترن
نسترن یکی از بهترین منابع ویتامین ث محسوب می‌شود. این ویتامین برای سیستم ایمنی بدن، سلامت پوست و بافت‌ها و همچنین عملکرد غدد فوق کلیوی لازم و ضروری است. اگر احساس می‌کنید دارید مریض می‌شوید و یا انرژی کم آورده‌اید حتماً جوشانده‌ی نسترن را دریابید

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


sasan67
ارسال پاسخ

ممنون بسیار عالی

asal60
ارسال پاسخ

hgh9016 :
عسل جون ممنون از اطلاعات مفیدت در زمینه جوشانده ها. اگه میشه راجع به چای سبز و ترش و معمولی و خواص هر یک و خواص چای آبلیمو و چای دارچین و چای زنجبیل هم بنویس .

چشم حتما

hgh9016
ارسال پاسخ

عسل جون ممنون از اطلاعات مفیدت در زمینه جوشانده ها. اگه میشه راجع به چای سبز و ترش و معمولی و خواص هر یک و خواص چای آبلیمو و چای دارچین و چای زنجبیل هم بنویس .

mona_rt
ارسال پاسخ
Parinaaz
ارسال پاسخ



استفاده کردیم.

aliakbar18
ارسال پاسخ

ممنونم ازتون مرسی خیلی مفید بود