بلاگ كاربران


به تازگی «موز قرمز» در بازارهای آمریکای جنوبی طرفدار زیادی پیدا کرده است.

این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده‌اند و توانسته‌اند مزه‌ها و طعم‌های بسیار خوشمزه‌ای به دست آورند.

این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلی‌گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.

این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری رشد می‌کند و تقریبا ۹ ماه طول می‌کشد تا کاملا رسیده شود.

کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمزرنگ هستند.

استقبال از موز قرمز + تصاویر

استقبال از موز قرمز + تصاویر

استقبال از موز قرمز + تصاویر

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


hossein0011
ارسال پاسخ

عجبا لایک

mina0073
ارسال پاسخ

واااااااااااای چه جالب

مر30