بلاگ كاربران

  • عنوان خبر :

    قاعدگی زنانه

  • تعداد نظرات : 1
  • ارسال شده در : ۱۳۹۳/۰۲/۰۸
  • نمايش ها : 316

پوليپ‌هاي دهانه رحمي کوچک هم که سطح دهانه رحم را مي‌پوشاند مي‌تواند سبب خون‌ريزي شديد شود. دليل اين پوليپ‌ها مشخص نيست اما ممکن است در اثر عفونت يا افزايش غيرطبيعي استروژن ايجاد شود. اين پوليپ‌ها معمولا در زنان بالاي 20 سال و آنهايي که زايمان کرده‌اند ديده مي‌شود. با جراحي‌هاي کوچک، همراه با آنتي‌بيوتيک درماني مي‌توان اين پوليپ‌ها را درمان کرد.

4- پوليپ‌هاي داخل رحمي که غالبا غيرسرطاني هستند در بافت رحم رشد کرده و سبب خون‌ريزي شديد مي‌شوند. دليل اين پوليپ‌ها هم مشخص نيست. اگر چه اين پوليپ‌ها استروژن زياد توليد مي‌کنند اما قابل درمان هستند. مشاهده رحم و عمل جراحي بسيار کوچک و نمونه‌برداري آزمايشگاهي براي ارزيابي اين پوليپ‌ها انجام مي‌شود و در صورتي که سرطاني باشند، برداشته مي‌شوند.

5- بيماري لوپوس .لوپوس يک بيماري دستگاه ايمني است که بخش‌هاي مختلف بدن را تحت تاثير قرار مي‌دهد و مي‌تواند سبب خون‌ريزي شديد در قاعدگي شود. دليل اين بيماري نامشخص است اما ممکن است ابتلا به عفونت، آنتي‌بيوتيک‌هاي خاص، استرس و هورمون‌ها سبب بروز آن شود.

6- بيماري‌هاي التهابي لگن عفونتي است که ارگان‌هاي متعددي از جمله رحم، لوله‌هاي رحمي و دهانه رحم را مبتلا مي‌کند. اين بيماري ممکن است در اثر بيماري‌هاي منتقله جنسي ايجاد شود. گاهي هنگام زايمان، سقط به وجود مي‌آيد که آن هم مي‌تواند سبب بروز خون‌ريزي شديد در قاعدگي شود.

7- سرطان دهانه رحم يکي از دلايل ديگر خون‌ريزي‌هاي غيرطبيعي و شديد سرطان‌ دهانه رحم است. اين سرطان بافت‌هاي سالم رحم را درگير مي‌کند و ويروس پاپيلوماي انساني از دلايل عمده ابتلا به سرطان رحم است. درمان آن جراحي شيمي‌درماني و اشعه درماني است.

عکس دختر شایسته محجبه با حجاب روسری عکس دختر زیبا عکس دختر خوشگل

 

8- دستگاه داخل رحمي يا آيودي که يک روش پيشگيري از بارداري است مي‌تواند سبب بروز خون‌ريزي‌هاي شديد رحمي شود. خانم‌هايي که با گذاشتن اين وسيله از بارداري جلوگيري مي‌کنند و هنگام قاعدگي دچار خون‌ريزي شديد مي‌شوند، مي‌توانند با مشورت پزشک از وسيله ديگري براي جلوگيري از بارداري استفاده کنند. 9- اختلالات خون‌ريزي دهنده که خون فرد بسيار سخت بند مي‌آيد. اين اختلالات خون‌ريزي‌دهنده انواع مختلفي دارد و به دليل بروز مشکلاتي در عوامل انعقادي خون ايجاد مي‌شود. ابتلا به اين اختلالات خون‌ريزي‌دهنده مي‌تواند سبب بروز خون‌ريزي‌‌هاي شديد در دوران قاعدگي شود.

 

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


mona_rt
ارسال پاسخ

ممنون از اطلاعاتتون..