دیوار کاربران


aazam
aazam
۱۳۹۸/۰۴/۲۳

۱۱

اهل دنیا

ز خوبان دل بریدم در همه جا

ندیدم چون در آن‌ها غیر دنیا

نشانِ اهل دنیا هست ثابت

به پنهان زشت و در پیدا فریبا

۱۲

تنهای تنها

تویی تنها، منم تنهای تنها

منم پیدا، تویی پیدای پیدا

رهایی و رهایم، جلوه‌ای کن

که بینم قدّ و بالای تو، یکجا!

aazam
aazam
۱۳۹۸/۰۴/۲۳

میلاد باسعادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت وولایت را تیریک میگویم

keyvan1343
keyvan1343
۱۳۹۸/۰۴/۱۹

حضرت_عشق_مولانا

تیره صبحی که مرا از تو سلامی نرسد

تلخ روزی که ز شهد تو بیانی نرسد

keyvan1343
keyvan1343
۱۳۹۸/۰۴/۰۲


خیام

امروز ترا دسترس فردا نيست

و انديشه فردات بجز سودا نيست

ضايع مکن اين دم ار دلت شيدا نيست

کاين باقي عمر را بها پيدا نيست

aazam
aazam
۱۳۹۴/۱۱/۰۶

حسنی متشکرم

HOSNA
HOSNA
۱۳۹۴/۱۱/۰۵

ﺭﺍﺳﺖ ﮔﻔﺘﯽ ﺳﻬﺮﺍﺏ !!!!
ﻣﻦ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺗﺮﺩﯾﺪﻡ،،
ﻣﻦ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻋﺮﺻﻪ ﺁﻏﺸﺘﻪ ﺑﻪ ﺑﻐﺾ
ﻟﺐ ﺧﻨﺪﺍﻥ ﺩﯾﺪﻡ ..
ﭼﺸﻢ ﮔﺮﯾﺎﻥ ﺩﯾﺪﻡ .. ،،
ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻣﺎ ..........
ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ !!
ﺭﻣﺰ ﺑﯿﺪﺍﺭﯼ ﺭﺍ،
ﭘﺸﺖ ﺑﯽ ﺧﻮﺍﺑﯽ ﺍﯾﻦ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻫﺎ ، ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ !!..
ﺗﻮ ﺑﻪ ﺁﻣﺎﺭ ﺯﻣﯿﻦ ".. ﻣﺸﮑﻮﮐﯽ "
ﻣﻦ ﺑﻪ ﺩﻟﻬﺎﯼ ﺯﻣﯿﻦ ".. ﻣﺸﮑﻮﮐﻢ ................

aazam
aazam
۱۳۹۴/۱۱/۰۳

فرهنگ و نظام فرهنگی

این امر نیازمند اطلاعات حکومتی، آمارها و برآوردهاست تا بتوان با امکانات موجود و کاستی‌های بسیار سیستم فرهنگ دینی؛ بویژه

شیعی را پیاده کرد و گسترش داد، که زمینه‌های موجود آن از قرار زیر می‌باشد:

1) کلیات.

2) مطبوعات.

3) هنر که شامل: نقاشی، مجسمه‌سازی، موسیقی، سینما و تئاتر می‌گردد.

4) کتاب، مجله و دیگر گونه‌های نوشتاری.

5) رادیو، تلویزیون، ماهواره و اینترنت.

6) قومیت و زبان‌های موجود در کشور.

7) خرده فرهنگ‌ها و فرهنگ ملی بحث مهمی است که در مباحث اسلامی باید به آن توجه داشت.

8) فرهنگی ملی و روابط بین المللی فرهنگی.

9) آموزش و پرورش.

10) دانشگاه و آموزش عالی.

11) ورزش.
تمام این مباحث و هر یک از پرسش‌های آن باید دسته‌بندی شود و اطلاعات مورد نیاز آن جمع‌آوری و در دسترس حوزه‌ها و کارشناسان امور دینی قرار گیرد تا مباحثی که پاسخ‌های دینی را می‌طلبد، پاسخ داده‌شود که در این امر با پردازش دینی، ارایهٔ نظریه می‌گردد.
12) تئوریسین یا قوهٔ مفکره. در حکومت دینی نیازمند قوهٔ مفکره نیز می‌باشیم و می‌توان این قوه را اصل و اساس دیگر قوا دانست چون سایر قوا وظیفهٔ اجرایی دارند و هر قانون و مصوبه‌ای را به آن‌ها ارایه کنید اجرا می‌نمایند و باید نخبگان علمی و فرهنگی و سیاسی، دینی در هر رشته‌ای جمع شوند و با ارایهٔ نظریه‌پردازی برای ادارهٔ حکومت طرح‌های کارشناسی شده، پویا، کارآمد و قابل اجرا تصویب نمایند و در واقع لیدر حکومت باشند و نظریه‌های تصویب شدهٔ خود را برای اجرا به سایر قوا ارایه دهند که در این صورت قوانینی که تصویب می‌شود و به مرحلهٔ اجرا در می‌آید از پشتیبانی قوی علمی برخوردار است و می‌تواند حکومت را به بهترین وجه اداره نماید.
متأسفانه در حکومت فعلی کشور شیعی ایران جای این قوه خالی است و بسیاری از مشکلات فعلی به جهت نبود لیدر و نظریه‌پرداز قوی است.

aazam
aazam
۱۳۹۴/۱۰/۳۰

خوب می دانم که روز وفات تو، روز تاریکی برای سرزمین قم بوده است.
آسمانش، دل به هوای تو بسته بود و خاکش، به شوق قدم های تو نفس می کشید؛
اما ناگهان، موج حزن و اندوه، در همه شهر جاری شد.
وفات فاطمه معصومه (س) تسلیت باد.

aazam
aazam
۱۳۹۴/۱۰/۳۰

مرد در سایه، دستور آتش زدن سفارت را داد
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، جزئیاتی درباره فرد دستوردهنده در ماجرای حمله به سفارت عربستان در تهران را تشریح کرد.
روزنامه شهروند: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، جزئیاتی درباره فرد دستوردهنده در ماجرای حمله به سفارت عربستان در تهران را تشریح کرد.

محمدرضا محسنی‌ثانی تصریح کرد: متاسفانه فردی با توجه به سوابق سوئی که داشته، توانسته است سازمان و ساختاری به بعضی از نیروهایی که نسبت به وی شناخت نداشته‌اند، بدهد.

وی افزود: این شخص در گذشته نیز حرکت‌هایی از این دست انجام داده و در شهرستان‌های مختلف، تندروی‌هایی داشته و سوابقی از او در این‌گونه مسائل وجود دارد. در این حادثه نیز آنها توانسته‌اند عده‌ای را جمع و ساماندهی کرده، به یک‌باره از ساعت ١٠:٣٠ شب به بعد حمله‌ای را به ساختمان سفارت داشته باشند و در مقابل خویشتن‌داری و اغماضی که نیروی انتظامی داشته اقدام به آتش‌زدن سفارت کنند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: در حال حاضر برخورد شدیدی با این افراد صورت گرفته است و تعداد زیادی از آنها دستگیر شده‌اند و فردی که در حقیقت آمر اصلی بوده و از خارج به نیروهایش فرمان می‌داده و آنها را کنترل می‌کرده به محض ورود به کشور دستگیر شده و در حال محاکمه است.

وی گفت: احساس ما این است که این فرد با توجه به بنیه ضعیفی که از نظر ایمانی و اعتقادی داشته و تقریبا فردی بسیار سطحی هم بوده است، این اقدامات را انجام داده است. ضمن اینکه او تاکنون ناهنجاری‌هایی را از خود بروز داده است که سوابق او به‌ عنوان یک نیروی افراطی موجود است.

محسنی ثانی تاکید کرد: این اتفاق، خودجوش نبوده بلکه کاملا سازماندهی شده بود اما درباره وابستگی آنها به جریان تشیع انگلیسی باید بگویم که چنین چیزی صحیح نیست و وابستگی میان این عناصر خودسر و این جریان وجود نداشته است. با این حال دستگاه قضایی باید برخورد جدی با این پرونده داشته باشد؛ چراکه متاسفانه با چنین رفتارهایی در گذشته برخورد جدی نشده است و این اتفاقات تکرار شده است اما انتظاری که از دستگاه قضایی می‌رود بررسی زوایای مختلف این پرونده و شناسایی، معرفی و مجازات اخلالگران و اهمال‌کنندگان در این حادثه است تا حوادثی از این دست به امنیت کشور آسیب وارد نکند

aazam
aazam
۱۳۹۴/۱۰/۳۰

قرآن کریم کتابی الهی است که زبان آن هیچ تشابهی ندارد و تمامی آیات آن محکم است و اگر از آیات متشابه سخن گفته می‌شود برای کسی است که زبان نمی‌داند؛ همان‌گونه که تمامی آیات آن برای مقام عصمت که زبان می‌داند محکم و مبین است. همان‌گونه که گفته شد نیاز به دانش تفسیر و تأویل از آن روست که زبان ظاهری و باطنی قرآن کریم را آموزش می‌دهد و فهم قرآن کریم را آسان می‌سازد.
قرآن کریم زبان وحی است. پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله هم محتوا و معنا و هم واژگان قرآن کریم را با محتوای فرازمانی خود از حق تعالی گرفته و جنبهٔ حقی، الهی و قدسی در مرتبهٔ وحی هیچ گونه خلطی با زمینهٔ خلقی انسانی ندارد تا زبان آن بشری دانسته شود. پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله مخاطب قرآن کریم است؛ زیرا وحی وجه ربوبی و حقانی دارد، نه وجه بشری. نزول وحی امری الهی است و زبان وحی نیز حقی است و مقام ختمی صلی‌الله‌علیه‌وآله تنها پذیرای آن بوده است.