بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
دستگاه تاریخ زن
- تعداد نظرات : 0
- ارسال شده در : ۱۴۰۳/۰۴/۱۹
- نمايش ها : 71
دستگاه تاریخزن یکی از مهمترین اعضای همراه در کنار انواع دستگاه بسته بندی به شمار می ررود که بدون حضور آن با مشکلات بسیار بزرگی در کسب و کار خود مواجه می شوید. همه ما به خوبی می دانیم که محصولات بدون داشتن تاریخ تولید و انقضاء به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند و باید از خرید آنها بشدت خودداری کنیم در خصوص محصولات و مواد غذایی که جایی برای هیچ ریسک و سوالی نیست و به هیچ عنوان نباید از خوراکی های بدون تاریخ استفاده کرد.
تمامی این مشکلات با حضور یک تاریخ زن برطرف می شود و اعتماد کاربر به شما بشدت افزایش می یابد. در این مقاله قصد داریم شما را با صفر تا صد این دستگاه بسته بندی آشنا سازیم و تمامی بخش های آن را برای شما توضیح دهیم.
دستگاه تاریخ زن چیست؟
دستگاه تاریخ زن یا کد زن (coding machine) جهت درج مشخصات محصول از قبیل تاریخ تولید، انقضاء، وزن، سری ساخت، قیمت و سایر مشخصات کالا بر روی بر روی بسته های کالا مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه معمولا در انتهای خط تولید قرار می گیرد، تا عملیات نهایی بسته بندی را انجام دهد.
این دستگاه با اینکه برای درج اطلاعات مورد استفاده قرار می گیرد و پکینگ خاصی توسط آن صورت نمی گیرد ولی جزو دستگاه های بسته بندی محسوب می شود.
دستگاه تاریخ زن
دستگاه تاریخ زن مکمل خط تولید تمای کارخانجات و تولید های دیگر می باشد، که در کنار سایر ماشین آلات فرایند بسته بندی را کامل می کند.
دستگاه تاریخزن می تواند اطلاعات از پیش تعیین شده ای را با سرعت و دقت بالا روی محصولات مورد نظر چاپ نماید. عملکرد دستگاه تاریخزن به دو صورت حرارتی و مکانیکی است و انواع مختلفی نیز دارد. تاریخزن در صنایع مختلفی مانند مواد غذایی، داروسازی، آرایشی و بهداشتی، و تولیدات صنعتی کاربرد دارد.
توجه داشته باشید که، این دستگاه فقط برای سطوح صاف قابل استفاده است. دستگاه تاریخ زن می تواند اطلاعات را حداکثر در سه خط چاپ نماید.
دلیل استفاده از دستگاه تاریخزن
تقریبا می توان گفت تمامی افراد جامعه در هنگام خرید یک محصول (حالا در هر نوعی که باشد) تاریخ تولید و انقضاء آن را چک می کنند تا از سلامت محصول مطمئن شوند. این موضوع برای تمامی انسان ها در سراسر دنیا یکسان است و تقریبا چک کردن مشخصات محصول را یک امر مهم و حیاتی می دانند.
تمامی محصولات تولیدی دارای یک عمر مفید می باشند که اگر از این بازه زمانی رد شود کیفیت و خاصیت خود را از دست می دهند و دیگر قابل استفاده نمی باشند. شرکت های تولید کننده برای اعلام مدت ماندگاری محصولات تولیدی خود، تمامی مشخصات آن را بر روی بسته بندی درج می کنند تا مصرف کنندگان در جریان این اطلاعات مهم قرار بگیرند.
درج تاریخ تولید، تاریخ انقضا، وزن، سریال کالا و سایر موارد، موضوعاتی هستند که برای اطلاع رسانی بر روی بسته بندی محصول درج می شود. اما اینجا یک سوال پیش می آید که چگونه می توان این اطلاعات را در اختیار مصرف کنندگان قرار داد؟
دلیل استفاده از دستگاه تاریخ زن
دستگاه هایی وجود دارند که وظیفه درج اطلاعات محصول بر دوش آنها است و در تمامی کارخانه ها و تولیدی های محصول از آنها استفاده می شود. اگر می خواهید یک محصول کاربر پسند و خوب را داشته باشید و مشتری از آن استقبال کند باید اطلاعات مربوط به هر محصول را بر روی آن درج کنید.
در واقع دستگاه تاریخ زن، ماشینی است که تمامی این وظایف را به خوبی انجام می دهد و شما می توانید بهترین استفاده ها را از آن داشته باشید. اگر در حال تولید محصولی هستید و می خواهید آن را در بازار عرضه کنید تا مشتریان از آن استفاده کنند حتما از دستگاه تاریخ زن استفاده کنید تا تمامی اطلاعات را در اختیار مصرف کننده قرار دهید.
شما می توانید با تهیه این دستگاه در کنار دستگاه وکیوم بسته بندی یک کسب و کار کوچک و پر رونق را برای خود راه انداری کنید.
دسته بندی دستگاه تاریخ زن
دستگاه های تاریخ زن همانند سایر دستگاه های بسته بندی انواع مختلفی دارد که به چند گروه تماسی، غیرتماسی، دستی و رومیزی تقسیم می شوند. هریک از این دسته ها خود دارای انواع مختلفی از دستگاه تاریخ زن است، که هریک دارای قابلیت های متفاوتی برای چاپ و درج اطلاعات بر روی محصولات هستند. در ادامه به بررسی هر یک از این گرو ها میپردازیم.
انواع دستگاه تاریخ زن
1) دستگاه های تاریخ زن تماسی
با پرتاب کردن جوهر عمل چاپ را انجام می دهد. این عمل با باردار کردن ذرات جوهر که در ابعاد میکرومتر می باشد و شتاب دادن آن در یک میدان مغناطیسی و پرتاب آن سمت بسته انجام می شود.
دستگاه تاریخ زن تماسی با استفاده از جوهر جامد
در این گروه از دستگاه های تاریخ زن از جوهر جامد جهت چاپ استفاده می شود. بدین نحو که جوهر جامد که به صورت اسفنجی و محکم می باشد، با گرم شدن کمی نرمش می تواند جوهر را به کلیشه ها منتقل کند و عمل چاپ را انجام دهند.
این دستگاه ها جهت چاپ بر روی دستگاه های بسته بندی سوار می شوند و مناسب دستگاه هایی می باشد که فیلم در حال حرکت بوده و ایست دارد.
در صورتی که در دستگاه تاریخ زن حرارتی ریبونی جهت چاپ نیاز به ایست فیلم می باشد. همچنین سرعت بالای چاپ از مزایای تاریخ زن تماسی با استفاده از جوهر جامد می باشد.
2) دستگاه تاریخ زن غیر تماسی
این دستگاه ها خود به سه نوع تقسیم می شوند.
تاریخزن حرارتی یا Hot Foil Printer
در دستگاه تاریخ زن حرارتی از کلیشه های فلزی جهت چاپ استفاده می شود. ابتدا کلیشه مربوط به عبارت مورد نظر در داخل شیاری که بدین منظور در نظر گرفته شده چیده می شود. سپس توسط پیچ مربوطه محکم می شود.
سپس با حرارت دادن و گرم کردن کلیشه های فلزی این کلیشه بر روی نوار مخصوص حرارتی به نام Hot Foil زده می شوند. از آنجایی که این نوار حساس به حرارت می باشد، جوهر از روی نوار کنده شده و روی بسته می چسبد.
از این دستگاه بیشتر جهت فیلم های نازک از جنس سلفون، نایلون، opp و … استفاده می شود.
مزیت این دستگاه این است که جوهر آن از ریبون خشک است. بنابراین، ریبون قرار داده شده روی دستگاه تا یک سال هم قابل استفاده می باشد.
در صورتی که در دستگاه جت پرینتر به علت مایع بودن جوهر، پس از مدت کوتاهی خشک می شود. سپس مسیر جوهر بسته می شود که این باعث اختلال در کارکرد دستگاه می شود.
تاریخ زن حرارتی با روش انتقال حرارت یا Thermal Transfer
در این تاریخ زن های حرارتی به جای استفاده از کلیشه عمل چاپ به کمک اکانت های نقطه ای انجام می شود. با فعال کردن المنتهای نقطه ای مشخص که به صورت ماتریس چیده شده اند، عملیات چاپ صورت می گیرد. بدین صورت که حروف مورد نظر با استفاده از نوار حرارتی روی فیلم چاپ می شوند.
دستگاه های مهر زن
در این گروه از دستگاه تاریخ زن های تماسی حروف کلیشه از جنس الاستیک می باشد. ابتدا کلیشه با جوهر یا استامپ تماس پیدا کرده و بعد روی فیلم زده می شود. عیب این دستگاه ها این است که چاپ وضوح لازم را ندارد و امکان پاک شدن جوهر از روی فیلم وجود دارد.
3) دستگاه تاریخزن دستی
اگر به نام این دستگاه تاریخ زن دقت کنید خواهید فهمید که عملکرد آن به چه صورت است. در دستگاه تاریخ زن دستی شما می توانید تمامی عملیات درج و یا حک اطلاعات محصول را به صورت دستی انجام دهید. در این حالت شما باید عمل چاپ را خودتان انجام دهید یا به عبارت دیگر دخالت دست بسیار مهم است. در برخی از دستگاه های تاریخ زن دستی باید اعداد تاریخ را هر روز تغییر دهید تا تاریخ جدید را از طریق آن چاپ کنید. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک محصول کلیک کنید تا اطلاعات تخصصی این دستگاه در اختیار شما قرار گیرد.
4) دستگاه تاریخ زن غلطکی
یکی دیگر از انواع تاریخ زن ها، دستگاه تاریخ زن غلطکی می باشد که بسیار پرکاربرد و دارای اهمیت است. این دستگاه با چاپ با کیفیت قیمت، انقضاء، تولید، وزن و سری ساخت می تواند تمامی نیاز های یک تولید کننده را برطرف کند که دارای دو نوع بسیار پرکاربردی زیر است:
دستگاه تاریخ زن غلطکی چشمی
دستگاه تاریخ زن غلطکی رگباری
شما می توانید بر روی لینک قرار داده شده هر یک از محصولات کلیک کنید تا با مطالعه اطلاعات تخصصی آن با تمامی بخش های آنها آشنا شوید.
انواع دستگاه تاریخ زن
ما در قیمت بالا به دسته بندی کلی انواع تاریخ زن اشاره کردیم. در این بخش می خواهیم به معرفی آنها بپردازیم و اطلاعات تخصصی هریک از این دستگاه ها را در اختیار شما قرار دهیم. برای کسب اطلاعات کامل در خصوص هریک از آنها، در قسمت محصولات بر روی دستگاه مورد نظر خود کلیک نمایید و اطلاعات کامل را دریافت کنید.
جهت خرید و یا استعلام قیمت هریک از انواع دستگاه تاریخ زن با شماره 09131197055 تماس حاصل نمایید.
1) تاریخ زن پنوماتیک مکانیکی مدل GHP-300
تاریخ زن پنوماتیک مکانیکی مدل GHP-300
برای چاپ اطلاعاتی مانند: تاریخ تولید، تاریخ انقضا، شماره، قیمت و … در انواع صنایع بسته بندی و یا داروسازی استفاده میشود. این وسیله قابل نصب بر روی سایر دستگاه های بسته بندی به صورت رومیزی می باشد که انواع مختلفی از نظر نحوهی کارکرد دارند.
مشخصات:
ولتاژ
220 ولت
توان
150 وات
حداکثر سرعت چاپ
150 در دقیقه
وزن
7 کیلوگرم
ابعاد
400*350*200 میلی متر
فشار هوای
4-6 بار
نوع جوهر
ریبون حرارتی
عرض ریبون
35*32 میلی متر
2) تاریخ زن پنوماتیک حرارتی مدل GBH-660
تاریخ زن پنوماتیک حرارتی مدل GBH-660
یکی از انواع دستگاه تاریخ زن می باشد که اطلاعات مهمی مانند تاریخ، قیمت، مشخصات و … را به صورت لاتین و فارسی در رنگ های مختلف و در 4 سطر را بر روی بسته بندی ها به صورت حرارتی چاپ می کند.
مشخصات:
سیستم دستگاه به صورت حرارتی پنوماتیک می باشد.
قابلیت چاپ تاریخ، قیمت، مشخصات و … را به صورت لاتین و فارسی در رنگ های مختلف و در 4 سطر را دارا می باشد.
قابلیت نصب بر روی دستگاه های بسته بندی را دارد.
قابلیت استفاده به صورت رومیزی را دارد.
به علت مجزا بودن قسمت الکترونیک و مکانیک، قسمت مکانیکی فضای کمتری اشغال می کند و نصب آن بر روی دستگاه های بسته بندی به سادگی انجام می شود.
قابلیت شمارش تعداد بسته های تاریخ زده شده
هزینه پایین چاپ و سرویس نگهداری آسان
ولتاژ مصرفی: 220 ولت
توان مصرفی 300 وات می باشد.
اطلاعات بیشتر در مورد دستگاه تاریخ زن را در لینک زیر مطالعه کنید.
https://gashta-sanat.ir/product-category/coding-machine/
نخستین نظر را ایجاد نمایید !