بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
درمان قطعی و فوری بیماریهای نشیمنگاه با لیزر
- تعداد نظرات : 0
- ارسال شده در : ۱۴۰۲/۰۴/۳۱
- نمايش ها : 105
مرکز درمان تهران از اولین کلینیکهای تخصصی درمان بیماریهای نشیمنگاهی است. در این مرکز درمان بیماریهای مقعدی با لیزر انجام میشود.
در ادامه به بررسی بیماریهایی که در کلینیک درمان تهران معالجه میشوند، و خدمات این مرکز میپردازیم؛
درمان بواسیر یا هموروئید
بواسیر
بیماری بواسیر یا هموروئید در اثر تورم عروق مقعدی ایجاد میشود. اعمال فشار به مقعد میتواند باعث شود دیواره سیاهرگها یا همان عروق متورم شوند. عروق متورم شده شبیه به زائدهای گوشتی از مقعد بیرون میزند.
بواسیر به دو نوع های داخلی و خارجی تقسیم میشود. در بواسیر داخلی سیاهرگهای کانال مقعد یا همان رکتوم متورم شدهاند، ولی در نوع خارجی سیاهرگهای زیر پوست اطراف مقعد متورم و ملتهب شده است.
هر عاملی که باعث فشار به مقعد شود، میتواند بواسیر را در پی داشته باشد. هموروئید باعث میشود بیمار در حین دفع مدفوع و بعد از آن احساس درد داشته باشد. همچنین خارش، سوزش، خونریزی و احساس مداوم نیاز و دفع از دیگر علائم این بیماری به شمار میرود.
در خط اول درمان بواسیر درمانهای خانگی، داروها و پماد توصیه میشوند. در صورت عدم نتیجه، انجام جراحی با یکی از روشهای سنتی یا لیزر درمانی الزامی است. لیزر بهترین راه درمان این بیماری است چرا که به طور قطع و ریشه ای این بیماری را درمان کرده و احتمال مجدد آن را کاهش میدهد توصیه میکنیم برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه درمان بواسیر با لیزر به سایت درمان تهران مراجعه کنید.
درمان شقاق یا فیشر
یکی دیگر از بیماریهای شایع مقعدی شقاق یا همان فیشر است. تقریباً از هر چهار نفر، سه نفر به فیشر مبتلا میشوند. همچنین این بیماری در بین زنان شایعتر از مردان است.
شقاق سبب میشود ترک یا شکاف عمیقی روی پوست مقعد ایجاد شود. این ترک به تدریج و با گذشت زمان عمیق تر شده و درمان آن پیچیدهتر میشود، بنابراین توصیه میشود به محض شروع بیماری برای درمان اقدام شود.
شقاق باعث درد، سوزش، خارش و خونریزی از ناحیه تناسلی میشود.
علت به وجود آورنده این بیماری اسپاسم و فشار شدید در عضله مقعد است. در مرحله اولیه توصیه میشود، شقاق با درمانهای خانگی و داروها درمان شود در صورت عدم نتیجه، بعد از گذشت دو هفته، شقاق مزمن شده و باید برای درمانهای تهاجمی مثل جراحی و یا لیزر آماده شد.
کیست مویی
کیست مویی که با نام سینوس پیلونیدال نیز شناخته میشود، حفره یا سوراخی زیر پوست است. این حفره میتواند با مو، عفونت و یا مواد زائد پر شده باشد. کیست مویی مقعدی نزدیک مقعد یا مابین دو کفل ایجاد میشود.
دلیل اینکه چرا کیست مویی ایجاد میشود، مشخص نشده اما تجربه نشان داده مجموعهای از عوامل از جمله ژنتیک وسبک زندگی میتواند در به وجود آوردنده این بیماری نقش مهمی داشته باشد. این بیماری اغلب در مردان، افراد پر مو و یا افرادی که عادت به استفاده از لباسهای تنگ و چسبان دارند، شایعتر است.
کیست مویی علامت واضحی داشته که با کمک آنها میتوان بیماری را شناسایی کرد، اغلب در پوست پایینتر از کمر و مابین دو کفل سوراخ و یا گاهی برجستگی را مشاهده میکنند. این برجستگی همان آبسه است که در اثر تجمع عفونت در کیست مویی ایجاد شده و التهاب، قرمزی و درد را هم به همراه خواهد داشت.
برای درمان قطعی و برطرف کردن کیست مویی دارو یا روش خانگی وجود نداشته و درمانهای موجود شامل روشهای جراحی میشود. جراحی سنتی بدین صورت است که در روشهای مختلفی زائده یا توده کیست مویی را برداشته و حذف میکند، ولی برای انجام آن باید در بیمارستان بستری و تحت جراحی قرار گرفت. یکی دیگر از بهترین روشهای درمان کیست مویی که تجربه نشان داده نتایج بهتری داشته و چون موثرتر است، احتمال عود بیماری را کاهش میدهد، لیزر کیست مویی است. برای انجام لیزر کافی است، به یکی از کلینیکهای مربوطه مراجعه کنید، تا در کمتر از نیم ساعت و بدون درد و یا خونریزی بیماری درمان شود.
فیستول
بیمار فیستول یا ناسور یکی دیگر از بیماریهای عفونی و شایع مقعدی است. البته این بیماری میتواند در هر بخش دیگری از بدن ایجاد شود، اما شایعترین نوع آن فیستول مقعدی است.
فیستول مسیر یا مجرایی است که دو ارگان از بدن را به هم متصل میکند. فیستول بیماری غیر طبیعی است که باید به سرعت درمان شود. ایجاد این مسیر و مجرا میتواند سبب مشکلات بیماریهای متعددی گردد. در نوع مقعدی این مسیر مابین بخش انتهایی روده یا همان راست روده و پوست اطراف مقعد ایجاد میشود، بنابراین آلودگیها و میکروبهای داخل روده به سطح پوست راه مییابند.
علت فیستول عفونت است. عفونت طولانی مدت داخل روده سبب ایجاد فیستول میگردد. عفونت میتواند در اثر عوامل متعددی ایجاد گردد. به طور مثال بیماری دیورتیکولیت، آبسههای روده و بیماریهای التهابی روده مثل کرون و کولیت از جمله مهمترین این عوامل به شمار میروند.
تشخیص فیستول کمی مشکلتر از دیگر بیماریها است، زیرا ممکن است تمامی علائم به یکباره ظاهر نشوند. درد، خارش و سوزش، التهاب، قرمزی، ترشحات چرکی و بوی بد مقعد از مهمترین علائم و نشانههای این بیماری هستند.
درمان فیستول با روشهای جراحی انجام میشود. در روش جراحی سنتی مسیر فیستول شکافته شده عفونت آن تخلیه میشود و سپس بسته به محل قرارگیری فیستول زخم را بخیه زده و یا به همان شکل رها میکنند تا از داخل به سمت خارج ترمیم شود. در روش دیگر جراحی فیستول با لیزر انجام میشود. در این روش شکاف یا زخم ایجاد نمیشود، فقط تنها با استفاده از اشعه لیزر مسیر داخل فیستول عاری از عفونت شده، ورودی داخل فیستول مسدود شده تا از داخل به سمت خارج ترمیم شود. لیزر درمانی طی یک جلسه سرپایی، نیم ساعته بدون دردی خونریزی انجام میشود. همچنین تجربه نشان داده نتایج درمان با لیزر موثرتر از سایر روشها است.
نخستین نظر را ایجاد نمایید !