بلاگ كاربران


کیست مویی بیماری تقریبا شایعی است که در نواحی مختلف بدن ظاهر می‌شود. این بیماری عفونی شبیه به حفره روی سطح پوست ظاهر می‌شود، در این حفره عفونت جمع خواهد شد. کیست مویی از بیماری‌های واگیردار نیست و با انجام جراحی به طور کامل درمان خواهد شد.

در این مقاله قصد داریم و روش های درمان کیست مویی را به ترتیب اولویت و اثربخشی معرفی کنیم. اما قبل از آن به بررسی بیماری کیست مویی، علت‌ها و علائم آن می‌پردازیم؛

بیماری کیست مویی یا همان سینوس پیلونیدال نوعی بیماری مقعدی است، که کمی پایین‌تر از کمر و مابین دو کفل باعث ایجاد حفره‌ای خواهد شد. این حفره ممکن است خالی و شبیه به سوراخی روی سطح پوست مشاهده شود و یا با عفونت، مو یا مواد زائد پر شده و برجستگی عفونی شبیه آبسه ایجاد کند. کیست مویی کمر، کمی پایین تر از کمر و مابین دو کفل ایجاد می‌شود.

 
علت کیست مویی
 

عت دقیق و مشخصی برای این بیماری وجود ندارد. بلکه مجموعه‌ای از عوامل در ایجاد کیست مویی نقش دارند،عوامل ژنتیکی و سبک زندگی و اشتباهات خود فرد می‌تواند زمینه بروز این بیماری را فراهم کند. نشستن طولانی مدت و بی‌تحرکی به خصوص حین رانندگی باعث سایش پوست و برگشت مو به داخل پوست شده و عامل ایجاد این بیماری می‌شود.
از عواملی که خطر  بیماری را افزایش می‌دهند، می‌توانیم به این موارد اشاره کنیم؛

 

● طولانی مدت نشستن

● داشتن موهای ضخیم و پرپشت در ناحیه کمر

● عدم اصلاح موهای زائد در ناحیه کمر

● عوامل ژنتیکی

● استفاده مداوم از لباس‌های تنگ با الیاف غیر طبیعی

● چاقی و اضافه وزن
علائم و نشانه‌ها
 

همانطور که توضیح دادیم کیست مویی می‌تواند شبیه به توده متورم شبیه به آبسه باشد یا حفره‌ای تو رفته شبیه سوراخ. از دیگر نشانه‌هایی که ممکن است همراه با این بیماری وجود داشته باشد، می‌توانیم به این موارد اشاره کنیم؛

 

● ترشحات عفونی و بدبو

● ترشحات خونی

● درد ناحیه کمر

● سوزش و خارش

ادامه مطلب در لینک زیر مطالعه کنید :


به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


نخستین نظر را ایجاد نمایید !