بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
فرنی بستنی
- تعداد نظرات : 6
- ارسال شده در : ۱۳۹۷/۱۲/۰۱
- نمايش ها : 535
موادلازم
شیر : سه لیوان
بستنی وانیلی : 200 گرم
خامه صبحونه : سه قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین : سه قاشق غذا خوری سر خالی
وانیل کمی
نشاسته ذرت : هفت قاشق غذا خوری
شکر : ده قاشق غذا خوری
شیر و شکر و نشاسته و بستنی و باهم مخلوط کنید بزارید روی حرارت مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ بشه غلظتش از فرنی کمتر باشه .خاموش کنید و ژلاتین و خامه و وانیل و اضافه کنید
( پودر ژلاتین و که با نصف فنجان اب روی بخار کتری بن ماری کردید )
مواد و هم بزنید تا یکدست بشه هر جا اگه گلوله شد از الک رد کنید
حالا تنوع خیلی زیادی به این دسر میتونید بدید
مثلا نصف شو با پودر کاکائو مخلوط کنید تا دو رنگ بشه یا قهوه و نسکافه یا با زعفرون یا هر رنگ خوراکی دیگه ای دو رنگ کنید مثل قرمز یا بنفش .
فقط اگه زعفرونی درست میکنید میتونید گلاب هم اضافه کنید بهش .
من توی قالب و کمی با روغن جدا شونده چرب کردم هر لایه رو گذاشتم توی یخچال تا ببنده بعد لایه بعدی .
دسر بسیار خوشمزه و سریعی هست نوش جون .
به به
مثل همیشه عالی
خیلی زحمت کشیدین شادی جان
بسیار عالی
سپاس
ببخشید فقط چن تا سوال دارم:
- شیر باید کاله باشه؟
- شیر باید پرچرب باشه؟
- خامه باید میهن باشه؟
بسیار عالی جلوی مهمون چه قشنگه
باید دسر خوشمزه ای باشه.
تشکر.