شیر خشک هفت قاشق غذا خوری .
پودر قند شش قاشق غذا خوری
شیر پنج قاشق غذا خوری
کره 50 گرم .وانیل کمی
پودر کاکائو یک قاشق
تمام مواد و باهم مخلوط میکنیم روی حرارت متوسط میزاریم به مدت پنج دقیقه تا شکلات کمی از ظرف جدا بشه حرارت و خاموش کنید و بگذارید کنار .
اولش یکم شله ولی بعد کامل خودشو میگیره کمی که از دما افتاد دستتون و چرب کنید
و توپ های کوچیک درست کنید . شکلات ما اماده ست
حالا با این شکلات ده ها مدل میتونید تزیین کنید .من با ترافل و پودر پسته و بادوم هندی تزیین کردم و داخل کپسول گذاشتم
میتونید قالب بزنید یا داخل شکلات سفید یا سیاه بغلطونید
این شکلات خیلی خوشمزه ست و جدید . داخل فریزر مدت زمان زیادی میتونید نگه داری کنید
نوش جون
ممنون ازنظرات پرازلطف ومحبت دوستان عزیزم
الهی که شیرینیپزِ اختصاصیِ بنده، بالاخره پیداش بشه
همگی بگین آمییین
الهی امین
شونصدتا بهبه
الهی که شیرینیپزِ اختصاصیِ بنده، بالاخره پیداش بشه
همگی بگین آمییین
مرسی شادی جان❤
خدارو خوش میاد اخه
به به
گُشنمـــــــــــــ شد
به به
چه خوشمزه
تشکر عالی
تشکر
مرسی جانم