بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
کیک باقلوا
- تعداد نظرات : 9
- ارسال شده در : ۱۳۹۷/۱۱/۱۱
- نمايش ها : 377
موادلازم
تخم مرغ : سه عدد
وانیل یا زعفران کمی
شکر : نصف پیمانه
روغن مایه : نصف پیمانه یا صد گرم کره یا مخلوط کره و روغن که بشه نصف پیمانه .کره باید ذوب شده باشه
شیر پر چرب یا ماست شیرین : یک پیمانه
من نصف شیر ریختم نصف ماست
ارد : یک و نیم لیوان + یک قاشق سوپخوری ارد برنج
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
.
مواد رومال :
زرده : یک عدد. ارد : نصف قاشق سوپخوری
ماست نصف قاشق سوپخوری
زعفرون کمی
مواد شربت
شکر : نصف پیمانه
اب : نصف پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفرون : دو قاشق سوپخوری
عسل : یک قاشق غذا خوری
سلام دوستای گلم
اول شربت کیک و درست میکنیم .همه مواد شربت و باهم مخلوط کنید بزارید روی حرارت متوسط
بعد از به جوش اومدن هشت تا ده دقیقه بعد خاموش کنید .شربت باید قوام اومده باشه .در اخر میتونید کمی در حد نصف قاشق اب لیمو بریزید تا شکرک نزنه .بعد کنار بزارید تا سرد بشه .
.
حالا مایه کیک و اماده کنیم
روغن یا کره و با شکر بزنید پنج دقیقه بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید و بزنید
حالا زعفرون و شیر و اضافه کنید
بعد ارد ها و بکینگ پودر و الک کنید و بریزید توی قالب که زیرش کاغذ روغنی انداختید .با حرارت 170 طبقه وسط.
بعد از بیست دقیقه تا نیم ساعت دیگه اماده است.
از فر در بیارید و تمام مواد رومال و باهم مخلوط کنید
و با قاشق بریزید روی کیک و پخش کنید
و شعله گریل فر رو روشن کنید تا زمانی که خوب طلایی بشه حدود پنج دقیقه بعد دربیارید و
برش بزنید و شربت و روش بریزید و تا زمان سرو تو یخچال نگه دارید . هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه .
طعم این کیک باقلوا رو تضمین میدم خوشتون بیاد.
میتونید نصف ارد و حذف کنید و بجاش پودر بادام اسیاب شده بریزید.
نوش جون
مرسی شادی جان
تشکراز نظرات همه دوستان
عالی
bah bah
عالی
چه چیزای خوشمزه ای
عاالی آشپز عزیز
ممنون
گشنم شد