بلاگ كاربران

  • عنوان خبر :

    آش زمستانی

  • تعداد نظرات : 10
  • ارسال شده در : ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
  • نمايش ها : 385

آش زمستانی ، آش
در فصل سرد زمستان خوردن غذاهای گرم بسیار دلچسب است. در این میان آش ها بسیار کار آمد تر هستند. مخصوصا اگر گندم نیز در تهیه آش استفاده شده باشد. با دستور تهیه “آش زمستانی” همراه ما باشید.

مواد لازم آش زمستانی

  • سبزی آش                   500گرم
  • اسفناج                    500گرم
  • کشک                    یک لیوان
  •  برنج                   یک چهارم لیوان
  • پیاز                    4 عدد متوسط
  •  عدس                 نصف لیوان
  •  نخود                  نصف لیوان
  •  لوبیا چیتی         نصف لیوان
  •  گندم                نصف لیوان
  • روغن سرخ کردنی        به میزان لازم
  • نعنا خشک                به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به مقدار کافی

دستور پخت آش زمستانی

ابتدا باید حبوبات را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید.بهتر است نخود و لوبیا را با هم خیس کنید و عدس را در ظرفی جداگانه ، چون زمان پخت این حبوبات با هم فرق دارند. در این حین چند بار هم آب حبوبات را عوض کنید.  گندم را هم جداگانه در ظرفی دیگر خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.آش زمستانی

آش زمستانی

 برنج را هم بشویید و از چند ساعت  قبل خیس کنید.

نخود ، لوبیا و گندم را به همراه مقدار کافی آب در یک قابلمه مناسب بریزید تا کاملا پخته شوند و در وسطای پخت عدس و برنج را به آنها اضافه کنید تا همه مواد با هم پخته شوند.

 در حین پختن حبوبات سبزی ها را هم تمیز کنید و بشویید. بعد از خشک شدن سبزیجات آنها را خرد کنید. و داخل حبوبات پخته شده بریزید. پیازها را هم خلالی کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس نیمی از پیاز ها  را داخل آش بریزید . مقداری نمک، فلفل و زردچوبه داخل آش بریزید و بعد از اینکه یکی دوقل خورد آش را بچشید . در آخر کشک را هم بریزید و بعد از کمی هم زدن آن را از روی حرارت بردارید. نعناع را هم  درحدی که فقط یکی دو چرخ در روغن بخورد تفت دهید و آش را با نصف پیار داغ مانده و نعنا و کشک تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش زمستانی

آش زمستانی جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
آش زمستانی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد

نظرات دیوار ها


ashpazi
ارسال پاسخ

khazane90 :
عالی
ممنون شادی جان گل
{67}

ممنون ازنظرت عزیزم

خزان
ارسال پاسخ

عالی
ممنون شادی جان گل

shadi1357
ارسال پاسخ

ممنون ازنظرات همه دوستان
والبته قابل توجه فرشته جون
هنوزمن اشپزهمخونه هستم هرچند دوستان لطف کردن این مدت که نبودم
شناسنامه ام روباطل کردن

Fateme2266
ارسال پاسخ

عاشقشم من


تچکرات

Fereshteh
ارسال پاسخ

عالی ممنون
مسوول بخش آشپزی کیه از کی باید تشکر کنم؟

myra
ارسال پاسخ

سپاس

toya
ارسال پاسخ

خیلی عالی.
زحمت کشیدید.

dlaram
ارسال پاسخ

خیلی عالی

AZAD
ارسال پاسخ

بسیار عالی

soheil_star
ارسال پاسخ

عالیه