بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
انواع دسر با هندوانه
- تعداد نظرات : 12
- ارسال شده در : ۱۳۹۷/۰۵/۲۱
- نمايش ها : 302
هندوانه از جمله میوههای خوشمزه تابستانی است، اما میتوانید در تمام طول سال آن را پیدا کنید. برای گرمای تابستان دسرهای خوشمزه از هندوانه میتواند به هیدراته شدن بدنتان کمک کند. در این مطلب طرز تهیه چند نوع دسر شگفت انگیز با هندوانه را برایتان آورده ایم.
کرم هندوانه
مواد لازم
- هندوانه ۸۰۰ گرم
- خامه ۲۰۰ گرم
- بستنی ۱ فنجان
- شکر ۱ فنجان
- شیر ۱ فنجان
- پودر ژلاتین ۵ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1. ژلاتین را روی مقداری آب می ریزیم و بن ماری میکنیم و کنار میگذاریم.
2. تخمه های هندوانه را جدا کرده و آن را با مخلوط کن پوره میکنیم.
3. خامه و شیر و بستنی و شکر رو اضافه میکنیم.
4. البته میتونین میزان شکر و نسبت به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.
5. همه مواد که خوب میکس شدن ژلاتین رو میریزیم و مایع به دست امده رو تو قالب چرب شده میریزیم و حدود ۶ ساعت تو یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.
آب هندوانه
مواد لازم
- یخ خرد شده ۳ پیمانه
- خاک قند ۱/۲ قاشق غذا خوری
- هندوانه بدون هسته ۳ پیمانه
طرز تهیه
1. هندوانه و شکر را در مخلوط کُن بریزید، حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
2. یخ خرد شده را اضافه و ۳ دقیقه دیگر نیز هم زنید
3. آن را در لیوان های آماده بریزید؛ می توانید روی آن را با گل تزئین کنید
پودینگ هندوانه و گلاب
- مواد لازم
آب هندوانه ۵ پیمانه - آرد ذرت ۱/۲ پیمانه
- شکر (دانه ریز) ۱ پیمانه
- گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
- آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپ خوری
- شکلات تخته ای تیره (درشت رنده شده) ۱۰۰ گرم
- پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
- خامه (فرم گرفته) ۱.۵ پیمانه
- خلال پسته ۱/۲ پیمان
طرز تهیه
1. آب هندوانه را به تدریج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبی بزیزید.
2. روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
3. گلاب و آب لیموترش را نیز اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و در ظرف های تک نفره مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
4. ۲/۳ از شکلات را روی پودینگها ریخته، دارچین را روی آن بپاشید و خامه را روی آن بریزید.
5. باقیمانده شکلات را روی خامه پاشیده و با خلال پسته تزئین و سرو کنید.
نوشیدنی هندوانه
مواد لازم
- هندوانه خردشده ۴۰۰ گرم
- شکر ۳/۴ پیمانه
- نعنا خردشده تازه ۱/۲ پیمانه
- پوست لیمو رنده شده ۱ قاشق چای خوری
- شربت آبلیمو ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه
1. ابتدا هندوانه را پوست گرفته و خرد کنید. سپس آن را داخل ظرف غذا ساز یا مخلوطکن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا پوره هندوانه آماده شود. پوره را از صافی رد کنید تا مایهیکدستی حاصل شود. سپس آن را در یک ظرف مناسب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
2. در این زمان که آب هندوانه در حال سرد شدن است، در یک کاسه مناسب نعنا و شکر را بریزید و با هم مخلوطکنید. سپس با پشت قاشق آنها را له کنید. در یک ظرف مناسب شربت آبلیمو، پوست لیموی رنده شده ، مخلوط نعنا و شکر را بریزید و خوب با هم مخلوطکنید. مخلوط حاصل را داخل مخلوطکن یا ظرف غذا ساز بریزید تا نعنا کمی خرد شود.
3. مخلوط را داخل یک ظرف مناسب مانند یک پارچ بریزید. اکنون نوبت اضافه کردن آب هندوانه است. آن را هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوطکنید تا نوشیدنی آماده شود.
4. نوشیدنی را به مدت ۲-۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را داخل لیوان هایی که آماده کرده اید بریزید. لیوان ها را در صورت تمایل با تکه های هندوانه تزیین و سرو کنید.
5. برای درست کردن شربت آبلیمو می توانید 2 قاشق سوپ خوری آبلیمو را همراه با یک چهارم پیمانه شکر در دو پیمانه آب اضافه کرده و مخلوط کنید تا شربت آبلیمو حاصل شود.
6. اگر هندوانه به اندازه لازم شیرین بود، می توانید مقدار شکر را کم کرده یا کلا آن را حذف کنید.
نوش جان :)
هندونه بیار قاچ کنم بیار ماچ کنم و این بحثا
ممنون
به به
مرسی
Mrc
عالیه! سعی کنید هندوانه را با تخمه مصرف کنید حتی اگر شده با پوسته سفید داخلی چون قسمت قرمز هندوانه سرد و تخمه و پوسته سفید خاصیت گرم دارند و اینها همه با هم هندوانه را معتدل می کند.سپاس
سلام
عااالی
ممنون شادی جان
بسیار عالی
سپاس
عالی بود
دهنمون اب افتاد ..مرسی از دستور ساخت خوردنیهای تابستانی..
مرسی شادی جان
جالب بودش