بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
طرزتهیه زولبیاوبامیه وگوش فیل
- تعداد نظرات : 65
- ارسال شده در : ۱۳۹۶/۰۳/۲۴
- نمايش ها : 1064
مواد لازم برای شربت :
شکر 2فنجان
آب یک فنجان
گلاب 2 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری
آبلیمو یک قاشق مربا خوری
آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد.
بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.
پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم
زولبیا
مواد لازم:
200 گرم نشاسته
180 گرم ماست
20 گرم آرد
یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده
یک قاشق چایخوری روغن جامد
یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق سوپخوری آب یا گلاب
نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.
آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود.
روغن جامد را اضافه کرده و در حین هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم میزنیم.
مایع آماده شده را در قیف مخصوص می ریزیم و روغن را روی حرارت میگذاریم تا کاملا داغ شود.
زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.
زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
بامیه
مواد لازم
آرد 200 گرم
آب 300 گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن جامد یک قاشق سوپخوری
شکر نیم کیلو
نمک ی« {kh} فیلتر شد »وم قاشق چایخوری
آب 150 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
گلاب کمی
آب را جوش آورده و شعله را ملایم کنید.
آرد را به آب اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید.
روغن را به خمیر اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه (، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید.
کمی که خمیر سرد شد، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود.
کمی که خمیر سرد شد، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود.
خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم.
برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند.
بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.
بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد
● گوش فیل
▪ مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
ماست نصف فنجان
روغن جامد یك قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر یك قاشق چایخوری
آرد به مقدار كافی
● طرز تهیه:
در ظرف گودی ماست و تخم مرغ و بیكینگ پودر را خوب به هم می زنیم و روغن را اضافه كرده و آرد را كم كم اضافه می كنیم تا خمیر صاف و یك دستی تهیه شود. سپس آن را چند قسمت كرده و چانه می گیریم و روی خمیر را با نایلون می پوشانیم تا سطح خمیر خشك نشود و جا بیفتد.
بعد از یكی دو ساعت هر یك از خمیرها را با وردنه روی میز به قطر ۲ میلی متر پهن كرده و با قالب گردی خمیر را به صورت دایره قالب می زنیم. سپس یك طرف دایره را جمع كرده و در روغن داغ سرخ می كنیم . سپس روی آنها پودر قند می پاشیم و در ظرف می چینیم.
● نكاتی در مورد تهیه گوش فیل:
۱- در صورتی كه بخواهید روی گوش فیل پودر شكر بپاشید، در این صورت قطر خمیر را كمی نازك تر كنید.
۲- گوش فیل را می توانیم به شكلهای، مختلفی مانند مربع، پاپیونی و برگ هم در بیاوریم.
۳- اگر روغن گوش فیل سرد باشد، خمیر پف نخواهد كرد.
۴- اگر شربت رقیق باشد، گوش فیل زود نرم و بیات می شود.
مرسی
عالیه دستتون درد نکنه
ولی خیلی کار میبره ینی وقت گیره
تشکرازهمه دوستان عزیزم به خاطررای ونظرشون
طاعات وعباداتتون مورد قبول حق
التماس دعا
واقعا جذاب بود
سپاس حداقل سود این بلاگ برای من یادآوری یه خاطره خوب از سال 84 بود
خیلی هم خوب
تشکر
{H}
تشکر
تشکرتیاراجان
تشکر
تشکرمهدی جان
تشکرازپیشنهادت عزیزم
من ک حوصلشو ندارم اصلا ترجیح میدم زولبیا بامیه رو بخرم تا درست کنم
البته خودت درست کنی سالم تره
تشکر
ممنون ;)
تشکر
تشکرمونای عزیزم
تشکر
تشکرفرشته مهربونم
تشکر
گوش فیل از همش بهتره به نظرم:-?
ممنون عزیزم:-*خسته نباشی:-x
{67}
تشکرازنظرت
اره سلیقه ای
فقط نمیدونم شبیه بیرون میشه یا نه
{67}
حداقلش اینه که مطمئنی سالمه
انشاله بهترهم میشه
من از نزدیک دیدم فرایندش رو
واقعا جذاب بود
سپاس حداقل سود این بلاگ برای من یادآوری یه خاطره خوب از سال 84 بود
عالیه خسته نباشی
با تشکر فراوان
ایول شادی جان
عالی بود عزیزم..ممنونم
خسته نباشی عزیزم
زولبیا
تشکر واقعا زحمت کشیدین
با وجود این تو ضیحات باس بگم اشپزیم سخته ها وقت میبره ها
من ک حوصلشو ندارم اصلا ترجیح میدم زولبیا بامیه رو بخرم تا درست کنم
با وجود این تو ضیحات باس بگم اشپزیم سخته ها وقت میبره ها
من ک حوصلشو ندارم اصلا ترجیح میدم زولبیا بامیه رو بخرم تا درست کنم
merc
عالیه
ممنون
ممنون عزیزم
ممنون از تیتر اشپزی خوب زولوبیا وبامیه خوراک افطاری ماه رمضون ما ایرانیهاست وبه رسم سنت قدیم همیشه سر سفره افطاری هستش خوبه یاد بگیریم وبا سلیقه بهداشتی خودمون تهیه کنیم .وبهتره از روغن تازه سرخ کردنی یک بار مصرف استفاده بشه .برای سلامتی بدن لازمه
صفحات
1 2