بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
طرزتهیه چنددسر
- تعداد نظرات : 70
- ارسال شده در : ۱۳۹۶/۰۳/۱۵
- نمايش ها : 1556
#باقلوا_شعريه
مواد میاني
پسته خرد شده +گردو خرد شده+یک قاشق عسل.
مواد را مخلوط میکنیم.
مواد لایه ی اصلی باقلوا:
رشته پاکستانی ،یک بسته
شیر عسل ،نصف قوطی
پودر هل ،کمی
کره،50گرم.
روش اماده سازی:
ابتدا رشته ها را داخل پاکتشان خوب خرد میکنیم و سپس انها را در تاوه قرار داده و تفت میدهیم(بدون کره)،وقتی رنگ رشته ها کمی
تغییر کرد و تیره تر شد،کره را به ان می افزاییم،بعد از یک دقیقه،پودر هل و نصف قوطی شیر عسل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.
درون ی« فیلتر شد »ینی مستطیلی،کیسه فریزر قرار میدهیم،روی این نایلون،موادباقلوا را پهن میکنیم طوری که یک لایه ی مستطیلی بدست اید.
مواد میانی باقلوا را که اماده کرده بودیم در یک طرف روی لایه ی رشته قرار میدهیم و به کمک نایلون،باقلوا را رول میکنیم .رول را خوب میبندیم و انرا به مدت چند ساعت در فریزر قرار میدهیم.سپس انرا تکه تکه کرده و استفاده میکنیم.
#آموزش_تهیه_حلوای_گل_سرخ
مواد لازم :
آرد 600 گرم
روغن جامد 400 گرم
پودر گل سرخ یک لیوان سر خالی
گردو یا بادام پودر شده یک لیوان سر خالی
پودر شکر 3.5 لیوان
عسل 100 گرم
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه :
گل سرخ را حتما پودر کنید.
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی ی« فیلتر شد »طح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتیمتر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
کیک یخچالی...
بیسکوییت پتی پور شکلاتی بهتره بسته به اندازه ظرف
شیر سه ل
آرد سفید به ازای هر ل سه ق غ سر پر
خامه صبحانه نصف پاکت
موز سه تعداد
گردو خرد شده
پودر کاکائو
شکر یک ل
شیروشکر و آرد رو مخلوط کنید و با کاکائو و روی حرارت گذاشته تا خوب به غلظت برسد بعد از حرارت برداشته خامه را ریخته سریع هم میزنیم...بعد یک ردیف بیسکوییت چینده و از مواد در حال که داغ ا ست روی ان یک لایه نازک بکشید و دوباره بیسکوییت و بعد موز و گردو دوباره کار رو تکرار کنین تا مواد تموم بشه و آخر کار روی مایع بیسکوییت خرد شده ریخته و در یخچال گذاشته تا چند ساعت بماند هر چه بیشتر در یخچال باشد خوشمزه تر میشه..
اگه کف ظرف سلفون بکشین میتونین قالبی بر گردونین..روشم مارمالاد سیب بزنین عالی میشه
اینایی گذاشتی من عاشقشونم شادی
مرسی از زحماتت
{67}
خوش اومدی
دهنم آب افتاد والا
اینایی گذاشتی من عاشقشونم شادی
مرسی از زحماتت
ممنون گلم
اخری
ممنون گلم
تشکرازهمه دوستان عزیزم به خاطررای ونظراتشون امیدوارم این دسرهای خوشمزه رودرست کنین ووقت افطاردرکنارخانواده ازخوردنش لذت ببرین التماس دعا
تشکرویژه ازسارای عزیزم به خاطرهمکاریش دربلاگ
موفق باشی همیشه {67}
عزیزم به خاطرهمین چندتاگذاشتم
نَکُنین این کار هارو با مــَن:D،انً المظلوم:(
زحمت کشیدی عزیز{h}
مممنونم شادی جون مثل همیشه عاااالی و خوشمزه
ممنون شادی عزیزم
موفق باشی همیشه
ممنون شادی عزیزم
موفق باشی همیشه
ممنون شادی جان
من از اون شکل اولیه درست کردم قبلا ولی مزشو دوست نداشتم ممنون شادی جان
نَکُنین این کار هارو با مــَن:D،انً المظلوم:(
سلام،
نَکُنین این کار هارو با مــَن،انً المظلوم
مرسی شادی جان
زحمت کشیدی عزیز
مرسی
ممنون
manam delam khaaaaas:'(
انشاله
کاش بعد افطار میذاشتی، دهنم آب افتاد :)
برا افطار فردا درست میکردیم
قبل افطارگذاشتم که زحمت بکشی برای افطاردرست کنی
صفحات
1 2