بلاگ كاربران


بیماری مقعدی شقاق یا فیشر، به ایجاد زخم یا ترک عمیق در دیواره کانال مقعدی گفته میشود. این زخم با برش مخاط و پوست شروع شده و ممکن است، عمق آن به عضله مقعد نیز برسد. علت این بیماری وارد شدن فشار بیش از اندازه به مقعد در اثر عواملی مانند یبوست، زایمان و … است.

شقاق می تواند باعث درد، سوزش، خارش، خونریزی یا خون در مدفوع و … گردد. استفاده از پماد برای درمان شقاق یکی از روشهای موثر در تسکین درد است، اما معمولاً تاثیری در نتیجه ی قطعی درمان ندارد. در ادامه ی این صفحه به معرفی انواع پماد و داروی شقاق می پردازیم:

بهترین پماد برای درمان شقاق، آنتی فیشر است. این پماد ضمن رفع اسپاسم و گرفتگی عضله به ترمیم زخم و تسریع روند بهبودی کمک میکند. و التهاب و قرمزی زخم مقعد را هم برطرف میکند.

آنتی فیشر، بهترین پماد برای درمان شقاق

بهترین دارو برای درمان شقاق پماد آنتی فیشر است. این پماد نه تنها علائم بیماری را بهبود بخشیده، بلکه می تواند در رفع عارضه نیز موثر باشد. این دارو حاوی عصاره بابونه و عصاره دارمازو بوده است. خواص ضد التهابی و ضد اسپاسم گیاه بابونه می تواند در رفع علائم بیماری مثل درد، التهاب و سوزش فیشر موثر باشد.


همچنین عصاره دارمازو در این پماد دارای خواص قابض است و به رفع بیماری کمک می کند. برای این منظور می توانید 2 بار در روز از این پماد برای شقاق استفاده نمایید. عارضه جانبی خاصی پس از مصرف این دارو گزارش نشده است.


پماد لیدوکائین

حتما می پرسید چه پمادی برای کاهش درد شقاق وجود دارد؟ پماد لیدوکائین داروی بی حس کننده است و می تواند در کمتر از 20 دقیقه درد بیماری را برطرف کند. اما نباید در مصرف آن زیاده روی کنید.


یکی از مهمترین علائم این عارضه درد شدیدی آن است. البته لیدوکائین سایر علائم بیماری از جمله سوزش و خارش را نیز تسکین می‌دهد. بهتر است، قبل از مصرف این دارو با پزشک مشورت کنید. همچنین از مصرف طولانی مدت آن پرهیز کنید، چرا که امکان بروز عوارض جانبی پس از مصرف آن وجود دارد.

پماد تتراسایکلین برای درمان شقاق

تتراسایکلین نوعی داروی آنتی بیوتیک است که برای جلوگیری یا درمان عفونت اطراف زخم مصرف می‌شود. با مصرف این دارو می تواند قرمزی، التهاب و سوزش فیشر را کنترل کرد. داکسی سایکلین، مینوسایکلین، اکسی تتراسایکلین نمونه هایی از پماد تتراسایکلین هستند. مصرف این دارو برای درمان شقاق در بارداری ممنوع است.


این دارو را می توانید یک الی دو بار در روز استعمال نمود. سردرد، سرگیجه، تب و لیزر ممکن است پس از مصرف این دارو ایجاد شود.

رکتول برای درمان شقاق

خواص ضد التهابی رکتول در برطرف کردن درد، سوزش و خارش حاصل از شقاق موثر است. بهترین زمان برای مصرف این پماد بعد از اجابت مزاج است. ولی در هر حال توصیه میشود قبل از مصرف رکتول با پزشک خود مشورت نموده و دارو را طبق دستور پزشک مصرف نمایید.

رکتول عوارض جانبی چندانی ندارد اما مصرف آن با داروهایی که خواص لیدوکائینی دارند، مضر است.

پماد نیتروگلیسیرین برای درمان شقاق

پماد نیتروگلیسیرین (گیلسیرین تری نیترات) می تواند در رفع سریع علائم بیماری شما موثر باشد. با مصرف این دارو در بدن NO و یا نیتریک اکسید ترشح میشود. عملکرد نیتروگلیسیرین شامل کاهش سریع درد از طریق افزایش گردش خون در بدن است.


این دارو با گسترش عروق خونی در داخل و اطراف مقعد، افزایش خون رسانی به شقاق و کمک به بهبود سریعتر آن عمل می کند. همچنین می تواند به کاهش فشار در کانال مقعد کمک کند، که در نهایت درد را کاهش می‌دهد. تقریبا از هر 10 شقاق مزمن، 7 مورد با مصرف این پماد رفع شده است.


دوره مصرف این دارو 6 الی 8 هفته بوده و مصرف آن نیز باید به 3 نهایتاً 4 بار در روز محدود شود. سردرد و سرگیجه شایع ترین عارضه ای که پس از مصرف این دارو ایجاد میشود. بهتر است قبل از مصرف این دارو با پزشک خود مشورت کنید.


ام جی

داروی ام جی خواص آنتی باکتریالی داشته و می تواند التهاب و عفونت را برطرف کند. این دارو از ترکیبات گیاهی تولید شده از این روی عوارض جانبی به همراه ندارد. ام جی در اشکال دارویی پماد و محلول در دسترس است. این دارو را می توان حداکثر برای 2 هفته مصرف نمود. همچنین مصرف آن هر 12 ساعت یکبار مجاز است.


اگر با مصرف این داروی درمان شقاق مقعدی دچار واکنشهای حساسیتی شدید، بهتر است مصرف آن را قطع کرده و با پزشک خود مشورت نمایید.


برای درمان شقاق به چه متخصصی مراجعه کنیم؟ کدام دکتر برای درمان شقاق بهتر است؟ در صفحهدکتر شقاق به تمامی سوالات شما پاسخ داده ایم.


هیدروکورتیزون 

هیدروکورتیزون نوعی از داروهای کورتیکواستروئید است. این دارو به منظور رفع التهاب، سوزش و سوختگی مصرف میشود. یکی از کاربرد های این دارو درمان شقاق یا فیشر است. مصرف این دارو ممکن است به رفع علائم این بیماری کمک نماید. مصرف هیدروکورتیزون می تواند در رفع درد، سوزش، خارش و التهاب و عفونت شقاق موثر باشد. لازم به ذکر است این دارو نمی تواند درمان قطعی این بیماری باشد.


نحوه مصرف این دارو با توجه به میزان آسیب و مطابق با دستور پزشک تعیین میشود. مصرف این دارو برای زنان باردار و شیرده باید زیر نظر پزشک انجام شود.

پماد دیلتیازم (مسدود کننده کانال کلسیم)

 پماد دیلتیازم تحت عنوان مسدود کننده کانال کلسیم شناخته می‌شود. عملکرد این دارو شامل ایجاد انسداد و ممانعت از ورود و خروج کلسیم از ذخایر سلولی است. اما این کار به چه دردی می خورد؟ با این کار فشار خون در موضعی که پماد مصرف شده کاهش پیدا می کند. این کار اسپاسم عضله را کاهش می‌دهد و نهایتا درد بیمار به سرعت رفع می‌شود.


مسدود کننده های موضعی کانال کلسیم با شل کردن عضله اسفنکتر و افزایش خون رسانی به شقاق عمل می کنند.


دوره مصرفی که برای این دارو تعیین شده 8 هفته است. دیلتیازم به حدی موثر است که استفاده از آن در دوران پس از جراحی نیز توصیه میشود.


درمان دارویی شقاق مقعدی را پماد دیلتیازم می توان 2 بار در روز (یک بار صبح ها و یک بار شب ها) تکرار کرد. مصرف دیلتیازم ممکن است باعث عوارض جانبی مثل سردرد، سرگیجه و یا سوزش مقعد شود.


 

هشدار : قبل از مصرف هر یک از این پمادها برای درمان فیشر در کودکان و زنان باردار با پزشک مشورت نمایید.

https://is.gd/gA8VFx

 

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


ali_4955
ارسال پاسخ

خیلیم عالی